Waar wil je naartoe met je bedrijf?

Geld is de brandstof in je onderneming. Zonder brandstof begint de motor te haperen en kom je niet meer vooruit. Hopelijk draait jouw motor nog door in deze tijd. Geld geeft je ook de vrijheid om je bedrijf zo in te richten zoals jij dat wilt. Maar het gaat niet alleen maar om geld. Je rijdt ook niet zo maar een beetje rond in je auto om te zien waar je uitkomt. 

Je stelt de navigatie in om je doel te bereiken. Als je niet weet waar je heen moet, dan kom je zeker niet op de bestemming. Waar wil je naartoe? Waar ligt je focus? Welke doelen zijn voor jou belangrijk? 

Regelmatig onderhoud is belangrijk. De garage controleert de olie van je auto, checkt de banden en verzorgt de APK. Hierdoor ga je veilig de weg op, je verspilt geen brandstof (geld) door te zachte banden, én je voorkomt dat je ergens midden in de nacht stil komt te staan. Zorg ook in je bedrijf voor regelmatig onderhoud zodat je plezier houdt in het ondernemen. Wacht daar niet mee tot het te laat is. 

Samen met Nathalie Sterk ga ik je helpen om jouw doelen te bereiken en met meer plezier te ondernemen. Nathalie ondersteunt bedrijven bij het tot leven brengen en ontwikkelen van ideeën en concepten.

Wat bieden we aan? In een persoonlijk gesprek – bij jou of bij mij op kantoor – stellen Nathalie en ik jouw doelen, wensen en ideeën scherp:

  • Stel je de NAVIGATIE in op de kortste of de snelste route? Wat zijn jouw doelen en hoe bereik je die?
  • Waar zit jouw TURBO BOOST? Waar krijg je energie van? Waar hapert het nu?
  • Wordt het tijd voor een ANDERE AUTO? Een nieuwe manier van werken of de focus verleggen naar …?

Jouw cijfers laten je zien hoe je bedrijf er financieel voor staat. Maar hoe ziet de toekomst er uit? Waar wil je naartoe? Waar krijg je energie van?

Gun jezelf en je bedrijf deze turbo boost!