Waar wil je naartoe met je bedrijf?

Ondernemen met plezier en resultaat is een kwestie van de juiste keuzes én de juiste timing. Waar ligt jouw focus? Hoe speel je in op ontwikkelingen in jouw branche? Is dit het moment om te investeren? Hoe blijf je relevant voor jouw klanten?

Het is altijd fijn als iemand even meedenkt. Ook bij minder ingrijpende keuzes. De cijfers vertellen je hoe het bedrijf er financieel voor staat. Maar hoe ziet de toekomst er uit? Een goed advies omvat meer dan alleen het financiële plaatje:

  • Waar wil je naartoe met je bedrijf?
  • Wat beweegt jou als ondernemer?
  • Wat heb je nodig om jouw doelen te realiseren?
  • Waar krijg je energie van? Waar hapert het nu?

Maak nú een afspraak voor een Sterk Bakkie. In een persoonlijk gesprek van circa 2 uur kijken we waar je nu staat en waar je naartoe wilt met je bedrijf. We analyseren jouw kernvraag en brengen de kansen en mogelijkheden in kaart. De mogelijke vervolgstappen krijg je in een uitwerking met praktische tips en adviezen.

Een Sterk Bakkie is een samenwerking tussen Nathalie Sterk en Willeke de Waal.


Enkele reacties:

Jullie hebben inhoudelijk precies de hoofdpunten benoemd die voor mij van belang zijn. Ik ga direct aan de slag met jullie tips en zal jullie op de hoogte houden van het vervolg!

Wat goed dat jullie dit samen zo doen! Zeer verhelderend!”

“Vandaag een inspirerend gesprek gehad met Nathalie en Willeke over nieuwe kansen voor mijn bedrijf. Bedankt voor deze gave boost!”

“Mijn bedrijf loopt goed, maar toch interessant om eens kritisch te kijken naar mijn aanbod en klanten en mijn ideeën en wensen voor de toekomst, zeker nu ik met een nieuwe website bezig ben. In korte tijd en met een gestructureerde en enthousiaste aanpak kwam Nathalie tot de kern. Volop inspiratie voor de toekomst van mijn bedrijf en de nieuwe website ben ik weer huiswaarts gekeerd. Dank jullie wel voor deze inspirerende ochtend.”

“Super uitwerking, dank jullie wel! En dank voor jullie heldere vragen, oprechte interesse en doortastende opmerkingen. Ik vond het heel leuk om met jullie te brainstormen. Het heeft me zelfs al een nieuwe opdracht opgeleverd!