Referenties van klanten

De overstap naar Willeke heeft er voor gezorgd dat mijn vertrouwen in de accountant weer volledig hersteld is. Geen onverwachte torenhoge rekeningen, een goede gesprekspartner, altijd bereid en bereikbaar voor tussentijds advies.
Ingrid van Dam, Keer.nu, 5 november 2021
Sinds ik naar Willeke de Waal ben overgestapt, heb ik veel meer zicht op mijn cijfers. Ik kan online veel zelf invoeren en regelen. Ik heb een creatief beroep en zeg altijd dat ik niet van de cijfers ben, dat is een andere hersenhelft dan de creatieve. 😉
Nu het zo makkelijk gaat in SnelStart, ga ik het bijna nog leuk vinden! Ik kan bij Willeke terecht met mijn vragen, ook die over de toekomst gaan van mijn bedrijf, of over de beste keuze voor bepaalde privézaken als een uitbouw en hypotheekverhoging. Ik beveel Willeke van harte aan! Ze is een vakvrouw met kennis van zaken, prettig in de omgang en zonder timer die gelijk gaat lopen.

Matthja Sterk, Matthja Grafisch Ontwerp, 2 november 2021

“Mijn bedrijf bestaat al sinds 2002 en mijn administratie had ik ondergebracht bij een administratiekantoor. Mijn boekhouding deed ik zelf in Excel en mijn facturen maakte ik in Word. Hoe meer facturen ik moest sturen, des te meer ging ik er tegenop zien en dat is natuurlijk niet zo handig voor een ondernemer. Een aantal jaren geleden kwam ik in contact met Willeke en maakte ik de overstap naar haar accountantskantoor. Na een tijdje adviseerde ze me over te stappen op SnelStart. Wat een wereld van verschil, factureren werd opeens een feest. Inmiddels werk ik via de online versie en heb ik op ieder moment overzicht van de stand van zaken van mijn bedrijf via de dashboard. Willeke reageert altijd heel snel op vragen en geeft bruikbaar financieel advies.”
Adrie den Hertog, Zin in Webdesign, 22 december 2020

“Een goede huisvriend heeft Willeke bij ons aanbevolen. Wij hebben inmiddels hele goede ervaringen. We zaten voorheen bij een klein administratiekantoor met minder kennis en uitstraling. Dat ging prima in de beginfase, maar gedurende de 20 jaar na de overname van ons bedrijf zijn we doorgegroeid en horen we bij een registeraccountant thuis.
Het grootste verschil tussen toen en nu zijn de snelle korte lijntjes, meer kennis van zaken en expertise. Dit hebben we onlangs nog ervaren met de financiering van ons nieuwe bedrijfspand. De benodigde vragen van de bank werden snel en duidelijk beantwoord. Dit hebben we met onze vorige financiering (privé) echt anders ervaren!!! Chapeau hiervoor! We zouden de diensten van Willeke aan eenieder aanbevelen.”
Cees en Lianne de Groot, Weku B.V., 9 oktober 2020

“Willeke levert een wezenlijke bijdrage aan mijn ondernemerschap. Zij ondersteunt mij bij activiteiten die gedaan moeten worden, maar eigenlijk nooit in mijn agenda passen. Of beter gezegd, vaak wel passen maar geen prioriteit krijgen omdat de materie voor mij verre van aansprekend is.
Willeke haar flexibele instelling, gemeende interesse én parate kennis maakt niet alleen dat werken met Willeke prettig is maar ook dat de samenwerking efficiënt verloopt.
Ik ben zeer te spreken over Willeke haar praktische aanpak, terwijl we toch binnen de lijntjes blijven. Van haar klantgerichtheid kan menig dienstverlener nog iets leren!”
Wim Maassen, LTT B.V., 22 augustus 2017

“Al vele jaren doet Willeke mijn financiële administratie naar tevredenheid. De laatste jaren doe ik zelf mijn administratie en btw aangiften via SnelStart. Heel overzichtelijk. Doordat de administratie in de cloud staat kan Willeke mij perfect ondersteunen doordat zij direct ook in mijn administratie kan meekijken. Een groot voordeel voor ZZP-ers en kleine bedrijven. Ik kan haar zeker aanbevelen.”
Leo Hörnig, Hörnig Consultancy B.V., 6 februari 2017


“Kennis, accuraat handelen, no nonsense en meedenken zijn typerend voor Willeke!”
Marjan van der Wel, Qwesties, 7 december 2015

“Een accountant zonder poespas met een zeer professionele werkwijze.”
Alice Abrahamse, WelkomFactor, 8 december 2015

Logo Bussing

“Wij zijn vanuit Bakkerij Bussing al jaren erg blij met de samenwerking met Willeke. Wij ervaren haar als zeer professioneel en betrokken. De persoonlijke benadering werkt voor ons en past goed bij Bakkerij Bussing waardoor we een mooi partnerschap ervaren. De prijs en kwaliteit van de geleverde diensten zijn prima. De service is van hoog niveau, en wordt gekenmerkt door het denken in mogelijkheden.”
Bakkerij Bussing, Bodegraven, 23 juli 2015

Harke

“Na het beëindigen van mijn huisartsenpraktijk in 2009 ben ik in 2010 in contact gekomen met Willeke. Ik zocht iemand die me kon helpen om mijn praktijk B.V. op te heffen. Tijdens het kennismaken had ik een goede indruk van haar; recht door zee, geen ingewikkelde constructies en verstand van zaken. Zo heeft de afwikkeling van de B.V. ook plaats gevonden en door haar snelle, directe wijze van werken tegen een voor mij aantrekkelijke prijs. Ik ben zeer tevreden met haar als accountant en ook als mens. Ik beveel haar van harte aan.”
Harke Bruins, voormalig huisarts in Bodegraven, 16 september 2014

Kees


“Met Willeke de Waal zijn mijn financiën in vertrouwde handen. Zowel voor bedrijf als privé overziet zij de belasting- en andere financiële zaken. Zij levert daarbij precies op de gevraagde wijze ondersteuning en denkt er ook aan om bijzondere aandachtpunten te noemen. Kortom: dat werkt erg prettig. Ik beveel De Waal Accountants dan ook met plezier aan.”
Kees Roodenburg, Roodenburg Advies B.V., 22 juni 2012

Jolanda


“Willeke de Waal is een accountant die zorgt dat een ondernemer zich onbezorgd kan wijden aan corebusiness activiteiten. Willeke heeft veel kennis, is punctueel en buitengewoon integer in het verzorgen van mijn boekhouding. Zij zorgt dat mijn nachtrust onbekommerd is. Ik gun iedere ondernemer een accountant als Willeke de Waal.”
Jolanda van der Spiegel, The Collections, 13 april 2012