Geen uurtje factuurtje

Ik heb geen “stopwatch” die gelijk te lopen als je me belt of een e-mail stuurt. Heel anders dus dan bij de grote accountantskantoren. Kom eens langs voor een kop koffie. Neem je jaarcijfers mee, dan laat ik je direct zien hoeveel je kunt besparen!

Je wilt nu al een indicatie? De hieronder genoemde bedragen zijn inclusief e-mails, telefonisch overleg, besprekingen, advies en ondersteuning.

1. ZZP’er met een eenmanszaak
Je verwerkt zelf de inkomsten en uitgaven in het door mij aangeleverde Excel bestand. Of beter nog, je kiest voor de administratieve software van SnelStart. Ik verzorg de aangiften inkomstenbelasting en een winstbijlage met de jaarcijfers van je onderneming. Jouw investering bedraagt € 500 tot € 1.000 per jaar.

2. Holding BV of ZZP’er met een BV
In deze besloten vennootschap gebeurt niet echt veel. Er moeten wel jaarstukken worden opgesteld. Ik verzorg de administratie, de jaarrekening, de aangifte vennootschapsbelasting, publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel en notulen van de AvA. Indien gewenst verzorg ik ook de aangiften inkomstenbelasting. Jouw investering bedraagt € 1.000 tot € 1.500 per jaar.

3. MKB, alleen jaarwerk
Je verzorgt zelf de volledige administratie van je onderneming. Het jaarwerk wil je uitbesteden aan een accountant. Ik verzorg de jaarrekening, de aangifte vennootschapsbelasting, publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel en notulen van de AvA. Jouw investering bedraagt € 2.000 tot € 2.500 per jaar.

4. MKB, all-in
Ik verzorg de administratie, de btw aangiften en het jaarwerk van jouw onderneming. Jouw investering hangt af van het aantal mutaties en de wijze waarop de stukken worden aangeleverd. Mijn uurtarief bedraagt € 125 per uur. Ik help je om de administratie beter aan te leveren, op de nieuwe manier met UBL en digitale bankbestanden. Je zal hiermee veel besparen, ook met het jaarwerk. Jouw investering zal niet eens zo veel meer zijn dan hierboven weergegeven!

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

De vermelde bedragen zijn exclusief 21% BTW.