Over Willeke

iowah-web-foto-grafisch-6703-2Ik ben Willeke de Waal, registeraccountant (RA), woonachtig en werkzaam in Bodegraven. Ik ben op 21 oktober 1974 als boerendochter in Driebruggen geboren.

Opleiding
Na het VWO heb ik bij VB Accountants gewerkt, in combinatie met de NIVRA-opleiding. Na een jaar heb ik gekozen voor de verbreding van een full-time studie economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 1998 heb ik mijn studie Economie, afstudeerrichting Accountancy, aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Ik ben sinds 2004 ingeschreven in het accountantsregister.

Werkervaring
In september 1998 ben ik bij Deloitte op de vestiging in Rotterdam gestart als assistent-accountant. Medio 1999 heb ik de overstap gemaakt naar SynCount Accountants & Belastingadviseurs in Bodegraven. Daar heb ik in 10 jaar tijd veel geleerd, in functies van assistent-accountant tot manager.

Eigen bedrijf
Op 1 januari 2010 heb ik de stap genomen om een eigen accountantskantoor te starten, eerst nog aan huis. Dat verliep heel goed, dus de zolderruimte werd al gauw te klein. Sinds 1 maart 2013 is De Waal Accountants gevestigd aan de Tjalk 19 E in Bodegraven, op bedrijventerrein Rijnhoek.

Persoonlijk
Ik ben getrouwd met Arthur Pikaar, ook ondernemer met zijn autopoetsbedrijf Auto Cleaning Bodegraven. En mijn ‘benedenbuurman’ op de Tjalk. 😉 We hebben samen twee dochters (2006 en 2009). In mijn vrije tijd tennis ik graag, en ik ben voorzitter van Platform-Z, een mooie club van zelfstandige professionals in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.