Gemak en inzicht

Met meer plezier en gemak ondernemen. Wie wil dat nu niet? Ik heb daarom gekozen voor de software van SnelStart. Zij maken boekhouden makkelijk, waardoor ik met veel plezier de administratie en het jaarwerk voor BV’s en eenmanszaken (ZZP’ers) kan verzorgen.

Boekhouden makkelijk maken. En van daaruit de jaarcijfers en aangiften opstellen. Zonder poespas en gedoe, op een manier zodat het jou als ondernemer duidelijk wordt hoe je ervoor staat. En wat je kan verbeteren. Met de software van SnelStart kun je super eenvoudig zelf verkoopfacturen versturen. En vind je boekhouden leuk? Dan kun je, na een paar tips en adviezen van mijn kant, ook prima zelf de rest van de administratie doen. Zo eenvoudig mogelijk natuurlijk! 😉

De jaarrekening en belastingaangiften wil je zeker uitbesteden. Je besteed jouw kostbare vrije tijd liever aan je gezin en/of je hobby’s. Je legt liever de focus op je business dan de ‘rompslomp’ erom heen. Je wilt praktische tips die eenvoudig kunnen worden opgevolgd. Niet meer achter de feiten aan lopen, maar vooruit kijken. Meer inzicht in je financiële situatie.

Een administratie die op orde is geeft rust en duidelijkheid. En ruimte om mee te denken. Ik attendeer je op fiscale en financiële kansen en mogelijkheden. Als registeraccountant ben ik verplicht om mijn kennis up-to-date houden.

Mijn werkwijze is anders dan de grote accountantskantoren. Korte e-mails, telefonisch overleg, besprekingen, advies en ondersteuning zijn bij de prijs inbegrepen. Ik heb geen “stopwatch” die gelijk begint te lopen als je me belt of een e-mail stuurt.

Neem contact op voor een kennismaking!